Onze service

Assorti de Kievit vindt service erg belangrijk en wij streven er dan ook naar u een maximale dienstverlening te bieden.
Voorbeeld:
Als wij een bepaalde wijn, champagne of accessoire niet (meer) in ons assortiment hebben, gaan wij voor u opzoek.  Is Uw favoriete wijn niet meer te krijgen? Assorti de Kievit zal via onze leveranciers, de wijnhuizen of via collega-bedrijven trachten te achterhalen of Uw favoriete wijn nog ergens beschikbaar is.

Wilt u het uitgebreid over uw wensen hebben dan belt U tot 22 uur 06-10459125 of ga naar de contactpagina, dan nemen wij telefonisch contact met u op.

Assorti de Kievit: een bedrijf voor uw (Horeca)bedrijf
De klantenkring van Assorti de Kievit bestaat uit zowel Horeca-/aanverwante Bedrijven en Bedrijven die gebruik maken van onze Relatie-onderhoud.
Wij leveren kwaliteits wijnen en accessoires tegen een gunstige prijs. Door onze wijze van bedrijfsvoering, kan de kwaliteit en mogelijkheden van wijn in uw bedrijf optimaal tot zijn recht komen.

Naast onze kwaliteit staat continuïteit bij ons hoog in het vaandel en leveren wijnen in de diverse prijsklassen. Tevens kunnen wij Wijntap systemen leveren  waarbij u e keuze heeft om te leasen of koop. Hiervoor kunnen wij betaalbare systemen leveren. Ook onze Bag in Box systemen en wijnen zijn de moeite waard.

Assorti de Kievit is flexibel, ook buiten de kantooruren. Ons team is klein en schakelt snel, met als gevolg een voor u passende en persoonlijke service. Bij Assorti de Kievit koopt u meer dan wijn alleen!
Neem gerust via de contactpagina of telefoon contact op met Bob de Kievit voor een vrijblijvende kennismaking.