Persbericht
      ONS WIJNTAPSYSTEEM MODULA INGEZET VOOR DE
PROMOTIE “FRENCH WINES ON TOUR” IN BELGIË
Lochem,  27 september 2012.
Ons Wijntapsysteem Modula “ON TOUR” in België ter promotie van de Franse wijnen. De Modula is door het bekende Belgische Field Marketing Agentschap  Yes Sir ! uit Brussel uitgekozen voor deze campagne. Filip Verheyden, de Belgische wijnspecialist is het gezicht hier van.
Assorti de Kievit breidt het assortiment uit met de nieuwe flexibele 2tap unit Modula welke zowel in de Horeca en aanverwante bedrijven als modulaire eenheid perfect ingezet kan worden !
Er is al jaren vraag naar flexibele kleine Wijndispensers, welke desgewenst verplaatst als ook gekoppeld kunnen worden. De Modula is hét perfecte systeem wat hieraan voldoet.
Een systeem wat mee groeit met het bedrijf, beginnen met 1 of 2 units en dan rustig met de groei mee blijven koppelen tot 8 x 2 taps is 16 taps, En niet onbelangrijk: ook weer op te splitsen. Zeker niet onbelangrijk: op een simpele wijze schoon te maken zonder verbouwingen.
De Wijndispenser is te zien op de website/shop: www.assortidekievit.nl/
Hier is ook het Belgische persbericht te vinden met de locaties, data en tijden wanneer de proeverijen plaatsvinden
Wilt u een afbeelding ontvangen voor een artikel, laat het even weten door een berichtje te sturen via e-mail: info@assortidekievit.nl
Voor meer informatie is de Bob de Kievit bereikbaar via info@assortidekievit.nl of
telefonisch tot 22 uur op nummer 0031(0)610 45 91 25
Assorti de Kievit bouwt sinds 2004 aan een mooi assortiment wijnen, Wine dispensers voor flessen wijn als ook voor de Bax in Box wijnen, wijnaccessoires, relatiegeschenken.
 modular-wine-preservation-system-10
2 gekoppelde Modula units vormen samen de Wijndispenser met 4 tappunten.