Persbericht
Wijntapsysteem WineFit
wordt aan ons assortiment toegevoegd.
Lochem,  19 maart 2013.
Het assortiment Wijntapsystemen is aangepast en daardoor is er ruimte gekomen voor het toevoegen van de WineFit. De WineFit blinkt uit door de enkelvoudige eenvoud en is een Wijntapsysteem dat een oplossing biedt voor al die bedrijven waar een groot uitgebreid systeem te veel van het goede is.
Assorti de Kievit past haar assortiment regelmatig aan om de ondernemers zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. De WineFit  kan door Horeca ondernemers perfect ingezet kan worden en is ook uitermate geschikt voor de wijnliefhebber thuis !
Er is al langer vraag naar kleinere Wijntapsystemen, omdat de grotere systemen niet alleen te veel van het goede zijn, maar ook de prijs is vaker een beletsel om tot aanschaf over te gaan.
Voor een grote groep Horecabedrijven is de WineFit de oplossing om zonder grote investeringen  wijnen per glas aan hun gasten aan te kunnen bieden. De WineFit is te zien op: www.assortidekievit.nl klik op de afbeelding en u heeft de uitgebreide informatie over de WineFit.

Wilt u een afbeelding ontvangen voor een artikel, laat het even weten door een berichtje te sturen via e-mail: info@assortidekievit.nl of bel 06-10459125

Assorti de Kievit bouwt sinds 2004 aan een mooi assortiment wijnen, Wijntapsystemen of Wine dispensers voor flessen wijn als ook voor de Bax in Box wijnen.
Levering van wijnaccessoires en relatiegeschenken/relatiebeheer voor bedrijven.
winefit_wijndispenser_1winefit_wijndispenser_4