Verrasmomenten door het jaar

Relatiegeschenken worden traditiegetrouw veelal aan het eind van het jaar gegeven. Wij doorbreken graag deze traditie, want door het hele jaar zijn er goede momenten om uw relatie te verrassen. Sterker nog: met een geschenk dat u niet in de decembermaand geeft, heeft u meestal veel meer succes.
Hieronder een paar voorbeelden van situaties waarin uw wijngeschenk positief ontvangen zal worden:
  • geschenk als waardering voor de samenwerking;
  • bedankje bij de aankoop of de aflevering van een product (aftersales);
  • premiums op beurzen en seminars;
  • aandachtstrekker bij lancering van een nieuw product of een nieuwe dienst;
  • uitnodiging voor of bedankje bij een klanten dag of bedrijfsfeest;
  • attentie bij de start of afronding van een project;
  • cadeau bij verjaardagen en jubilea;
  • bedankje voor gastsprekers of bij een bedrijfsbezoek;
  • geschenk bij de start van de zomervakantie.
Laat de wijn voor u spreken
Als basis voor een geschenk kiezen wij normaal gesproken altijd ‘wijn’. Wij zien wijn als een prachtig middel om mensen bij elkaar te brengen. Wijn staat voor contact, verbondenheid en genieten. Daarbij komt dat wijn in ons land volop in de belangstelling staat.
Met uw persoonlijke verhaal of boodschap bij de wijn wordt het een bijzonder relatiegeschenk. Het wijngeschenk wordt daarmee een middel om uw boodschap over te dragen. Wijn met een verhaal – úw verhaal.

Garantie op kwaliteit en bezorging op maat

Niet alleen de kwaliteit van onze wijnen is uitstekend. Wij schenken ook veel persoonlijke aandacht aan het gereedmaken van uw bestelling. Voor u een extra zekerheid dat uw wijngeschenk in optimale staat wordt aangeboden.
Wijnpakketten leveren wij franco op één locatie in Nederland (voor de Waddeneilanden geldt een toeslag). Omdat volumes en bezorgwensen van alle overige wijngeschenken sterk kunnen verschillen, leveren wij uw bestelling standaard ‘af magazijn’. Dat neemt niet weg dat wij graag de verzending voor u verzorgen. Samen met onze transporteur   kunnen wij vrijwel al uw bezorgwensen in binnen- en buitenland uitvoeren. Uiteraard tegen een concurrerende prijs.
Wilt u de geschenken ‘namens u op naam’ versturen? Ook dat kunnen wij voor u verzorgen, indien gewenst voorzien van gepersonaliseerd drukwerk. Ga naar de contactpagina en stel uw vragen

Succesvol relatiegeschenk

Wij streven naar zo veel mogelijk succes met uw wijngeschenk, met natuurlijk een juiste uitvoering en een goede nazorg.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat u op de afgesproken tijd over het wijngeschenk beschikt. Ook kunnen wij het geschenk op naam voor u versturen. Met een instructie voor de gever of een kaartje in het geschenk voor de ontvanger kunnen wij verder een bijdrage leveren aan een goede overdracht. In het na traject verlenen we service op geleverde diensten of aanvullende ondersteuning. Denk aan het naleveren van extra geschenken.
Wij maken graag kennis met u. Aan de hand van uw doel, wensen en budget gaan wij vervolgens aan de slag.