Kerstpakket – kerstgeschenk
Op de website van www.assortidekievit.nl wordt er onderscheid gemaakt in kerstpakketten (samengestelde pakketten) en kerstgeschenken. Bij kerstpakketten (samengestelde pakketten) kunt u denken aan grote originele en rijk gevulde pakketten met voedsel producten en kleine cadeautjes voor uw werknemers en collega’s.
Kerstgeschenk
Kerstgeschenken zijn kleine persoonlijke geschenken speciaal voor uw zakenrelaties. Dit zijn onze kerst wijnpakketten. Leuke pakketten met een grote attentiewaarde voor uw relaties.
Het geven van kerstgeschenken is niet alleen leuk maar ook nuttig. Het laat zien dat u de samenwerking met uw zakenrelatie waardeert en dat u komend jaar weer samen verder wil. Maar ook kan een kerstgeschenk uw bedrijf opnieuw onder de aandacht brengen, dus een soort relatiegeschenk.
Vergeet dit jaar niet om uw kerstgeschenk TIJDIG te bestellen! Bekijk het volledige assortiment kerstgeschenken in de webwinkel van www.assortidekievit.nl.
Heeft u vragen of wilt u een anders samenstelling, maak dan gebruik van onze contactpagina voor al uw wensen en vragen.
Kerstpakket samengesteld
Kerstpakketten zijn ooit ontstaan als voedselpakketten, gegeven door boeren aan het personeel om de kerst uitgebreid met eten in familiekringen te kunnen vieren. Van oudsher bestaan de kerstpakketten dan ook voornamelijk uit etenswaren zoals fruit, brood en melk.
Tegenwoordig kunt u kerstpakketten in vele variaties vinden. Maar voor degene die alleen versnaperingen in zijn of haar pakket wil, bestaat er gelukkig ook nog het traditionele kerstpakket met etenswaren bij www.assortidekievit.nl. Er is bij Assorti de Kievit ruime keuzes in het aantal food kerstpakketten. Dus bent u opzoek naar een traditioneel kerstpakket met een fles wijn erbij? Of liever een traditioneel kerstpakket met alleen maar gezonde versnaperingen? Bij Assorti de Kievit kan het allemaal!
Nieuw dit jaar zijn Biologische Kerstpakketten en Kerstgeschenken. Van de  Biologische Kerstpakketten kunt u de inhoud zelf bepalen en krijgt inzicht wat de kosten kunnen worden.
Kerstgeschenken met Biologische wijnen is nu mogelijk.
Voor de ontvanger is het elk jaar weer een verrassing. Wat zit er dit jaar in het kerstpakket? Vaak wordt het kerstpakket samen met het gehele gezin uitgepakt en er zit altijd wel iets lekkers bij voor elk familielid. Door de crisis zijn kerstpakketten de laatste jaren steeds vaker gevuld met alleen maar versnaperingen, wat natuurlijk helemaal niet verkeerd is. Het traditionele kerstpakket is weer terug zoals het ooit ontstaan is.
Een kerstpakket is een blijk van waardering van de werkgever naar de werknemer toe. Iemand die het hele jaar hard heeft gewerkt voor zijn werkgever verdient een extraatje. Kies daarom als werkgever een leuk origineel kerstcadeau uit.
Heeft u vragen, maak dan gebruik van onze contactpagina voor al uw wensen.
Kerstpakket
Kerstpakketten is een eeuwenlange traditie in Nederland en in Engeland. Het idee kerstpakket is ooit ontstaan uit een eerdere traditie. Vroeger gaven de boeren op het platteland het personeel met Kerstmis een voedselpakket mee. De hele familie kon met kerst meegenieten van alle lekkernijen. Later is deze traditie overgeslagen naar andere branches en nu is het redelijk normaal om een kerstpakket te ontvangen in december.
Doel van kerstpakketten?
Naast het feit dat kerstpakketten een echte traditie is geworden in Nederland is het ook een blijk van waardering voor een jaar lang hard werken. Een leuk en goed gevuld kerstpakket kan erg goed zijn voor de motivatie van de werknemer. Een tevreden werknemer zal betere prestaties leveren dan een gedemotiveerde werknemer. Medewerkers waarderen een kerstgeschenk nu eenmaal erg sterk en het is een teleurstelling als ze een jaar zonder moeten doen.
Chocolade
Bent u ook zo gek op chocolade? Er zijn maar weinig mensen die het niet lusten. Uit onderzoek is gebleken dat chocolade een gunstige uitwerking heeft op de bloedvaten en de bloeddruk. Dit komt door de antioxidanten in de chocolade. Hiervoor moet je 4 gram cacao per dag binnen krijgen. Dat betekent dus 10 gram pure of 13 gram melkchocolade per dag. Helaas maakt chocolade ook dik en weerhoudt dit veel mensen er van om zichzelf eens lekker te verwennen.
Chocolade kerstgeschenk
Bent u opzoek naar een leuk en origineel geschenk voor uw medewerkers of klanten? Maak ze dan helemaal blij met een heerlijke chocolade en een fles bijpassende wijn. Dit wordt gegarandeerd gewaardeerd. In de maand december wordt er meer chocola gegeten dan welke maand dan ook. Een chocolade geschenken zijn dan ook ideaal als kerstgeschenk.
Bij www.assortidekievit.nl zijn de chocoladegeschenken mooi verpakt in een vrolijke doos met een chique strik er om heen. Zo is het niet alleen lekker om op te eten, maar ook nog eens mooi om te krijgen. Op www.assortidekievit.nl  vindt u het complete aanbod chocoladegeschenken en andere kerstgeschenken. Bestel snel en makkelijk online en verras uw medewerkers en klanten met de allerlekkerste chocola!
(Chocolade geschenken kerstgeschenk)
Een fiscaal gunstig Kerstpakket?
Het kerstpakket valt in de zogenaamde werkkostenregeling (WKR). Binnen de werkkostenregeling 2013 mag u 1,5% van de totale brutoloonsom onbelast besteden aan vergoedingen en schenkingen, zoals het kerstpakket. Die 1,5% heet de “vrije ruimte”.
Kijk voor de regeling 2014 op se website van de Belastingdienst Zakelijk of reedpleeg uw accountant
Als u binnen die vrije ruimte blijft, hoeft u over het kerstpakket geen loonheffing te betalen. Dit geldt ook voor kerstpakketten voor ex-werknemers en gepensioneerden.
Maakt u geen gebruik van de WKR, dan betaalt u 20% loonbelasting over het kerstpakket en mag de waarde van het kerstpakket niet hoger zijn dan € 70,- inclusief BTW.
Welke regeling u ook kiest, Assorti de Kievit heeft een mooi assortiment met prijzen vanaf  € 10 per kerstpakket. U kunt u op uw gemak zelf shoppen en bestellen op www.assortidekievit.nl
Succes bij het maken van uw keuze.
(Fiscaal kerstpakketten belastingdienst)