Referenties

Referenties, de een schermt er mee en de ander zoals wij doen dat niet. Onze afnemers (klanten) hechten er aan hun privacy en dat respecteren wij graag, dus bij ons geen overzicht van bedrijven, instellingen, organisaties waar wij aan geleverd hebben. Voor hen weegt zwaar dat wij t.a.v. onze klanten geen enkele mededeling doen, juist dat is iets wat men erg op prijs stelt.

Zijn wij daar minder door, nee, in de afgelopen 10 jaar hebben wij heel wat leuke contacten opgedaan, mooie bestellingen binnen gekregen en wat voor ons als bedrijf belangrijk is: men is tevreden en komt weer terug!
Juist onze terughoudendheid t.a.v. publiciteit wordt erg op prijs gesteld en levert nieuwe afnemers (klanten) op die graag bij ons willen winkelen en hun bestellingen plaatsen.
In de wereld van de relatiegeschenken en cadeaus kunnen wij onder onze eigen bedrijfsnaam leveren, maar ook hier zie je steeds vaker dat wij verzenden namens de opdrachtgever en niet onder onze bedrijfsnaam.

Dat bevalt goed gezien de stijgende lijn van bestellingen.
Nu wij meer werk gemaakt hebben van personaliseren van geschenken, cadeaus en de inhoud van pakketten, is de vraag hiervan groter dan verwacht. Dit personaliseren kan vaak sneller dan verwacht, mits niet tijdens spitsuur en wat dat spitsuur is, leggen wij u graag persoonlijk uit.

Ook geldt hier: spreiden geeft overzicht, grotere naamsbekendheid en kan voordeliger uitpakken dan verwacht. Waar zit het knelpunt voor iedereen: de feestdagen aan het einde van het jaar.
Iedereen wil graag de relaties verblijden met een leuke attentie voor de feestdagen, dus een contactpersoon met de nodige contacten in het land krijgt mogelijk wel 40 attenties half december …………..

Dit kan ook anders, hoe ? Ga naar de contactpagina of bel met Bob de Kievit op 06-10459125, bellen kan dagelijks tot 22 uur.
En ook hier: wij geven geen namen van wie dan ook, dus vragen naar referenties levert u dus niets op.